24 February, 2012

I'm not PERFECT for you :'(


Err skarang kita dah tak macam duluu lagi kan? Duluu kita selalu texting same same. But now after we clash? Huh sy tahuuu sy tak sesuai dengan awak. Sy ni lain , sy ni kejam , sy ni jahat and ape lagi? Huhu sy harap awak bahagia dengan pompuan lain. Trying to forget me , boy :') Sorry sbb sy tinggalkan awak macam sampah sarap dekat tepi jalan je. Sbb sy dah bosan ngan awak. Awak anggap sy ni mcm KAWAN jeh. Bile awak nampak jeh sy , terus mengelak drpd jupe sy. Nampak sangat awak dah mcm tak suke dekat sy lagi. Tapi takpe , sy bersaba dengan ape yg awak buat dekat sy selame ni. Sy hargai :) And one moree thing , bile dah jupe dengan pompuan lain nanti , jangan buat dekat die mcm awak buat dekat sy taw awak? Ktata stop here byeee Assalamualaikum :')

0 comments:

Post a Comment